Soul Coaching

Individueel traject. Kom in zachtheid bij jezelf.

Soul Coaching

In 1-op-1 begeleiding zoomen we in op jouw levensvragen. Afhankelijk van je vraag, kan je met één of enkele gesprekken verder of stap je in een langer traject.

Opstellingswerk, systemische coaching, evolutiepsychologie, droomanalyse, … ook hier komen deze methodieken aan bod. Hier wordt gewerkt op maat. Op maat van jouw vraag.
Je komt steeds meer in je eigen kracht. Je ontvangt handvaten om zelf mee verder te gaan. Je innerlijke rijkdom ontvouwt zich.

Schep

Met je persoonlijkheid

Een bedding

Waar de rivier

Van je ziel

In kan stromen

Wanneer schrijf je in?

Daar waar je graag iemand naast je hebt

die met je mee aanwezig is
bij jouw binnenwereld

Daar waar je graag met iemand
in vertrouwen
deelt

Daar waar je zoekt naar helderheid
de rode draad in je leven niet meer ziet
bezieling mist 

Waar je onderweg bent
in je eigen kracht

Heet ik je welkom voor een gesprek.

Individuele opstelling

Een opstelling biedt vaak een nieuw perspectief in je leven. En toch is het thema dat je wil inbrengen soms zodanig intiem, dat je het liever niet in een groep deelt. In dat geval biedt een individuele opstelling soelaas. Hiervoor maak je een individuele afspraak. In een gesprek spreken we je vraag door en kijken we welke elementen van het systeem waar je deel van uitmaakt, worden opgesteld. Dat kan met allerlei attributen als voel-ankers. In begeleiding krijg je de gelegheid om met je dieperliggend ‘weten’ in contact te komen. Ook een individuele opstelling kan zeer verrijkend werken.

Traject: Individuele Droomanalyse  

 Je dromen als gids op je levensweg

  Bij individuele droomanalyse bewandel je een traject van 5 of meer individuele sessies waarin je telkens een droom meebrengt.

We verkennen de droombeelden en je gevoelswereld in het waakleven. We zijn samen aanwezig bij wat ís. Maken contact met je diepere noden of verlangens. Laten ontstaan en geven heelwording kans.

Dit werk geeft ankers voor je voelwereld om je verlangen dichter bij te brengen in je leven.

Interesse? Vragen? Neem contact.

10 + 13 =