Droomcirkel

Leer je innerlijke wijsheid belichamen.

Droomcirkel – in kleine kring wijs worden uit je dromen

In de maandelijkse bijeenkomsten in kleine groep (3-5 mensen) heb je telkens de gelegenheid om een droom in te brengen. Tegelijk ontvang je uit het werk met de andere deelnemers, inspiratie voor je eigen weg. Iedere deelnemer komt elke bijeenkomst aan bod met zijn/haar inbreng. Met opstellingswerk komen we tot inzichten en ervaringen die transformerend werken op een diepe laag van ons wezen.
Met regelmatige droomopstellingen, ontvang je handvaten om je innerlijke wijsheid te integreren in je dagelijks leven. Je komt meer in je eigen kracht, verbonden met je dieper weten.

 

We laten ons inspireren door elkaar en groeien elk verder naar onze individuele eigenheid.

Leer je innerlijke wijsheid belichamen

Geeft je hoofd je steeds andere raad dan hoe je werkelijk door je leven beweegt? Wil je:

  • voeling krijgen met de onderstroom van je dagelijkse handelen?
  • richtingaanwijzers leren zien in de intelligentie van je eigen binnenwereld?

Beelden uit onze nachtelijke dromen laten ons onze innerlijke rijkdom voelen. Daar waar geen oordeel is. Daar wat is, wat ís.

Via droomopstellingen leer je je rijkdom BELEVEN, zodat je met je hele wezen voelt wie je BENT. In plaats van je te laten aansturen vanuit enkel je hoofd of de buitenwereld. Je komt vol in je kracht als je de volheid van je binnenwereld weet te eren.

Dan wordt het vanzelfsprekend om te weten hoe jezelf uiten en wat je te doen staat. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

In de Droomcirkel breng je (desgewenst) elke bijeenkomst een droom mee. We verkennen de droombeelden. En de bewegingen in je droom. Zonder oordeel. Deze verbinden we met je bewegingen in je dagelijks leven. Een droom-opstelling geeft handvaten om de wijsheid van de droom, of de inzichten die daaruit voortvloeien, te integreren in je hele wezen.

Schenk je binnenwereld een bad van aandacht !

Meld je aan

Laat een bericht als je graag deelneemt aan een droomcirkel. Dan zoeken we samen met andere geïnteresseerden naar een passend moment. 

Droomcirkel

Wanneer: 5 bijeenkomsten van 4 uur

Begeleiding: Katrien Verwimp

Inschrijven: via onderstaand formulier, of per mail. Maximum 4 deelnemers zodat ieders verhaal elke keer uitgebreid aandacht kan krijgen. Welkom om een tijdstip en een groepje van 3 à 4 mensen voor te stellen.

Proeven?

Wil je alvast eens proeven van droomwerk? Kom naar een inspiratieavond Droomopstellingen! 

Wat zeggen deelnemers over droomwerk?

Veel dank voor de fijne coaching in de “Droomcirkel”, met oprechte aandacht en zonder oordeel!
Steeds wist Katrien tot de kern te komen. Heel krachtig en diepgaand!
De rust, heldere uitleg en intuïtie van Katrien hebben voor ons eraan bijgedragen dat we met liefde terug kijken  op onze droomcirkels!
 
Jeanine en Marina Vanbockryck

Enkele jaren terug leerde ik Katrien kennen op een mooi vakantie domein in Frankrijk. Daar kwam ik ook de allereerste keer in aanraking met een droomsessie.  Na een kennismakingsessie  schreef ik mij diezelfde vakantie in bij Katrien voor een Droomweek. 

Elke morgen bespraken we een droom.  Ik had in het  begin toch wel een beetje schrik om ook als representant te worden opgesteld. Kon ik dat wel om in de huid van een andere persoon te kruipen? Maar dat ging vanzelf. Ook om daarna weer naar jezelf terug te keren was geen enkel  probleem.  Het gaf mij telkens veel voldoening dat ik een andere  persoon hierdoor kon helpen. 

Ik kreeg stap voor stap meer inzichten over mezelf  maar ook dromen van anderen werkten inspirerend en helend.

Terug in België keerde ik weer terug voor een volgende droomsessie bij Katrien in Vorselaar. Deze droomsessies hebben mij verder helpen groeien tot de persoon die ik nu ben.

Kristel (uit Mechelen)

Systeem-, Familie- en droomopstellingen hebben een grote impact, op een heel verfijnde manier, op mijn dagelijks leven en heel mijn wezen. Het is steeds opnieuw een bijzondere ervaring, diep doorwerkend op zielsniveau. Helend en transformerend op alle domeinen. Zoals dagelijks douchen en tanden poetsen voor een gezond lichaam, en de grote schoonmaak voor je huis, is dit voor mij een soort energetische reiniging. Het is een natuurlijk en regelmatig gebruik geworden om overtollige ballast los te laten of uit te zuiveren van eender welk niveau of grootorde. Of om antwoorden te ontvangen op vragen die spelen, om iets kostbaars te laten ontvouwen wat gezien wil worden… Of ook gewoon leuk om op ontdekkingstocht te gaan doorheen het onbewuste, en rijker terug te komen dan verwacht… Maar evengoed lastige patronen of trauma’s in het licht te zetten.

De begeleiding is met een grote zachtmoedige kracht en geduld neergezet door Katrien, om alzo, in de creatie van een veilige bedding, eender wat te mogen aanschouwen. Het is iets sacraals bijna. Ik voel me dankbaar dat deze werkvorm bestaat. Een echte aanrader!

Christine Collin

Interesse? Vragen? Neem contact.