HEELEMAAL MENS

Groeien naar je potentieel.

Praktijk voor bezield leven

Coaching in je persoonlijke ontwikkeling.

Open avonden

Familieopstellingen

Verbinding met je wortels. Geef nieuwe bewegingen een kans.  

 

Droomopstellingen

Inspiratie voor je levensweg

 

 

Reeksen in groep

Workshopreeks Bezield Leven

Opstellingen in een geborgen groeigroep

 

Droomcirkel

Wijs worden uit je dromen. In kleine groep.

 

 

 

Op maat

Soul coaching

Individueel traject. Kom in zachtheid bij Jezelf.

Organisatie-opstellingen

Helderheid op onderstromen in je organisatie.

 

Verrijk je wezen met je onbewuste krachten

Ontdek steeds meer wie je bent

Leer afstemmen op je innerlijk kompas

Wat zeggen deelnemers?

Systeem-, Familie- en droomopstellingen hebben een grote impact, op een heel verfijnde manier, op mijn dagelijks leven en heel mijn wezen. Het is steeds opnieuw een bijzondere ervaring, diep doorwerkend op zielsniveau. Helend en transformerend op alle domeinen. Zoals dagelijks douchen en tanden poetsen voor een gezond lichaam, en de grote schoonmaak voor je huis, is dit voor mij een soort energetische reiniging. Het is een natuurlijk en regelmatig gebruik geworden om overtollige ballast los te laten of uit te zuiveren van eender welk niveau of grootorde. Of om antwoorden te ontvangen op vragen die spelen, om iets kostbaars te laten ontvouwen wat gezien wil worden… Of ook gewoon leuk om op ontdekkingstocht te gaan doorheen het onbewuste, en rijker terug te komen dan verwacht… Maar evengoed lastige patronen of trauma’s in het licht te zetten.

De begeleiding is met een grote zachtmoedige kracht en geduld neergezet door Katrien, om alzo, in de creatie van een veilige bedding, eender wat te mogen aanschouwen. Het is iets sacraals bijna. Ik voel me dankbaar dat deze werkvorm bestaat. Een echte aanrader!

Christine Collin

Dit is voor mij het gevoel bij een opstelling:

Wanneer een vraagsteller je uitnodigt om een bepaald persoon te representeren, neem je als het ware de energie van die persoon haarfijn over. Het stelt je in staat om de relatie tussen de vraagsteller en de persoon die je representeert, in te voelen, waarbij je de onderliggende pijn of (onbestemd) verdriet die de relatie vertroebelt, perfect kan duiden. Op die manier kan de vraagsteller -en de persoon waar je voor staat, zij het onbewust- evolueren naar meer begrip, en een stukje genezing. Dat geldt ook voor jezelf als representant, want ik verbaas me er soms over, dat de thema’s die in kaart worden gebracht tijdens een opstelling, zo universeel zijn, en in grote mate appelleren op je eigen leven.

Soms maakt het dat ik me opgelucht voel en alles heel helder kan bekijken. Dichter bij mezelf.

Zowel in de positie van vraagsteller als representant hebben de opstellingen waaraan ik heb deelgenomen me enorm veel bijgebracht.

Natascha Habraken

N
Via je binnenwereld maak je contact met je ziel. Alleen zijn we vaak niet (meer) gewend om dat te doen, en is een groot deel van onze kracht verborgen in ons onderbewustzijn.
N
Het bereiken van je binnenwereld is echter niet altijd makkelijk. Vaak hadden we ooit een goede reden om iets ‘op slot’ te zetten.
N
Hoe meer dat onbewuste deel van jezelf in contact mag komen met je bewustzijn, hoe steviger je op aarde komt te staan. Hoe meer Geluk je ervaart.
N
Het louter ‘forceren van het slot’ maakt je meestal niet sterker, het brengt je in de war en maakt je afhankelijk.
N
Iemand die je begeleidt naar je binnenwereld, bij je is, om ‘Aan te nemen wat er is’ brengt je echter bij je eigen kracht. Zo krijgt jouw wijsheid de kans om te ontluiken.  Spontaan treedt je zelfhelende kracht in werking. Op jouw tempo, in jouw dosis. En eenmaal vertrokken, gaat dat vaak sneller dan je had durven verwachten. Het leven gaat terug stromen.  Vaak anders, en duizendmaal mooier dan je had durven bedenken.

Contact

Word je graag op de hoogte gehouden van activiteiten van HeeleMaal Mens? Heb je een vraag? Of wil je inschrijven voor een activiteit? Laat het weten via ons contacformulier en contacteren jou terug.

 

CONTACT

 

Bergstraat 5, 2290 Vorselaar, België

0032 474 51 19 61

 

h

BTW: BE0741583806

 

info@heelemaalmens.be