Soul Coaching

Individueel traject. Kom in zachtheid bij jezelf.

Soul Coaching

In 1-op-1 begeleiding zoomen we in op jouw levensvragen. Afhankelijk van je vraag, kan je met één of enkele gesprekken verder of stap je in een langer traject.

Opstellingswerk, systemische coaching, evolutiepsychologie, droomanalyse, … ook hier komen deze methodieken aan bod. Hier wordt gewerkt op maat. Op maat van jouw vraag.
Je komt steeds meer in je eigen kracht. Je ontvangt handvaten om zelf mee verder te gaan. Je innerlijke rijkdom ontvouwt zich.

Naast individueel werk, kan je ook komen met een partner, een familielid, … waarmee je wil kijken naar een dynamiek in jullie systeem.

 

Schep

Met je persoonlijkheid

Een bedding

Waar de rivier

Van je ziel

In kan stromen

Wanneer schrijf je in?

Daar waar je graag iemand naast je hebt

die met je mee aanwezig is
bij jouw binnenwereld

Daar waar je graag met iemand
in vertrouwen
deelt

Daar waar je zoekt naar helderheid
de rode draad in je leven niet meer ziet
bezieling mist 

Waar je onderweg bent
in je eigen kracht

Heet ik je welkom voor een gesprek.

Individuele opstelling

Een opstelling biedt vaak een nieuw perspectief in je leven. En toch is het thema dat je wil inbrengen soms zodanig intiem, dat je het liever niet in een groep deelt. In dat geval biedt een individuele opstelling soelaas. Hiervoor maak je een individuele afspraak. In een gesprek spreken we je vraag door en kijken we welke elementen van het systeem waar je deel van uitmaakt, worden opgesteld. Dat kan met allerlei attributen als voel-ankers. In begeleiding krijg je de gelegheid om met je dieperliggend ‘weten’ in contact te komen. Ook een individuele opstelling kan zeer verrijkend werken.

Traject: Individuele Droomanalyse  

 Je dromen als gids op je levensweg

  Bij individuele droomanalyse bewandel je een traject van 5 of meer individuele sessies waarin je telkens een droom meebrengt.

We verkennen de droombeelden en je gevoelswereld in het waakleven. We zijn samen aanwezig bij wat ís. Maken contact met je diepere noden of verlangens. Laten ontstaan en geven heelwording kans.

Dit werk geeft ankers voor je voelwereld om je verlangen dichter bij te brengen in je leven.

Wat zeggen deelnemers over individuele coaching?

Zoals vele sessies bij jou mij geleerd hebben, is het de wijsheid van mijn lichaam die mij antwoorden geeft, die mij richting geeft en mij kan helen. 

Dit diep en oprecht in mijn lichaam voelen is als thuiskomen na een lange reis. Met puur gewaarzijn van het lichaam, daar in afdalen en luisteren/voelen wat er zich ontvouwt. 

Ik ben je heel erkentelijk en dankbaar voor je oprechte, oordeelloze aandacht. Voor je respect, je manier van veiligheid geven, je samen zoeken naar wat er bij mij beleefd wil worden. Je hebt me ontzettend geholpen.

E.

Wat zeggen deelnemers over Droomwerk in individuele sessies?

In de individuele droomsessies  heb ik ervaren dat dromen krachtbronnen zijn, ze hebben me geholpen om contact te maken met mijn innerlijk weten, om helingsbronnen in mezelf te vinden buiten het verhaal van mijn leven. 

Het verhaal van het leven hoeft of kan niet weg. Maar ik heb het als heel krachtig ervaren om (stukjes van) mijn verhaal te mogen neerleggen -precies zoals ze zijn- er vooral niets mee te moeten doén. En vervolgens in mijn onderbewuste droomwereld te stappen, te voelen en te ervaren dat thema’s waarmee ik worstel, naar boven komen in hun eigen vorm, kleur, beleving of prioriteit. Het zorgzaam benaderen van wat zich spontaan in de droomwereld toont, blijkt vaak in verband te staan met thema’s uit mijn waakleven, worstelingen, maar ook diepe oprechte verlangens én kwaliteiten. 

Contact maken met mijn dromen heeft mijn leven verrijkt en me mezelf veel beter leren kennen. Dromen tonen het hele pallet, de moeilijke en de krachtige. Heel eerlijk en open. Zonder oordeel. 

Els

Interesse? Vragen? Neem contact.

4 + 15 =